Over ons

Ons verhaal

Farmada is een groepering van zelfstandige apothekers die werd opgericht in 2020. De oprichters, Charlie Baus en Inge Moors, kozen de naam door samentrekking van Farmacie en Armada, wat zoveel betekent als sterke vloot. Samen staan we sterk!

Met de voordelen van een groepering geven we de kans om uw apotheek in volle glorie te laten functioneren in een markt die steeds meer uitdagingen met zich meebrengt.

We streven ernaar om het meest apotheekgerichte platform te zijn waar de apotheker één centrale plek heeft om zowel producten als diensten aan te kopen aan de meest interessante voorwaarden.

Onze Troeven

  • check-mark-1 Eénvoudig bestellen vanuit je apotheeksoftware.
  • check-mark-1 Alle deelnemende labo’s gegroepeerd in jouw apotheeksoftware.
  • check-mark-1Transparante kortingen;
  • check-mark-1Groepsvoorwaarden bij dienstenleveranciers.
  • check-mark-1Geen aankoopverplichting bij geen enkele van onze labo’s of diensten.
  • check-mark-1Social media: wij blijven ze voor je voeden.

Farmada in een notedop

Innovation
Digitale innovatie

Het bestelplatform is geïntegreerd in jouw apotheeksoftware.
Of je nu werkt met Corilus, Farmad of een ander apotheekprogramma, Farmada-bestellingen plaats je vanuit je apotheeksoftware wanneer je maar wil!

Compassion
Ontzorgen

Het voornaamste doel van dit initiatief is het ontzorgen van de apotheker zodat de volle aandacht naar de patiënt kan gaan. Met de voordelen van een groepering geven we de kans om uw apotheek in volle glorie te laten functioneren in een markt die steeds meer uitdagingen met zich meebrengt.

Integrity
Een centrale plaats

We streven ernaar om het meest apotheekgerichte platform te zijn waar de apotheker één centrale plek heeft om zowel producten als diensten aan te kopen aan de meest interessante voorwaarden.

Social Media

Ook sociale media geven je de gelegenheid om patiënten te bereiken.
Meer dan de helft van de 50-plussers heeft een
Facebook-account. En net die groep vertegenwoordigt 60% van de omzet van apothekers. Wij bieden je aangepaste posts aan om je social media kanalen te voeden. Wij maken je apotheek digitaal zichtbaar!