Handleiding IBOTP Farmad

FARMAD

Integreer het Farmada-platform in je apotheeksoftware en bespaar tijd door de bestelling van 20 leveranciers met één muisklik te doen!

Farmada-platform geïntegreerd in FARMAD

Om het plaatsen van bestellingen via ons platform vlot te laten verlopen, is het nodig dat er enkele instellingen worden gewijzigd in je apotheeksoftware (Farmad).

Hieronder vind je een handleiding waarin stapsgewijs uitgelegd staat hoe je per aangesloten leverancier (zie lijst in bijlage) een instelling kan aanpassen zodat je bestellingen via het Farmada-platform doorgestuurd worden naar de gekozen leveranciers.
Na het aanpassen van de instellingen zal je bij iedere bestelling telkens een Farmada-orderbevestiging ontvangen via een maillink

 

Lijst leveranciers

De lijst in bijlage bevat de leveranciers waar Farmada momenteel mee samenwerkt. Het is de bedoeling dat de instellingen in Farmad gewijzigd worden voor alle leveranciers die in de rechterkolom van dit document staan. Uiteraard wordt deze lijst regelmatig geüpdatet en bezorgen we je steeds de meest recente versie.

Problemen? Wij helpen je graag!

Indien je deze instellingen niet graag zelf aanpast kunnen we je graag via Teamviewer, vanop afstand, helpen om dit voor je in te stellen. We kunnen dan een geschikt moment afspreken zodat je kan meevolgen hoe de instellingen uitgevoerd worden.
Laat ons een bericht en we contacteren je voor een afspraak.